Dünya Mutfakları Dersi bünyesinde Ekol Culinary İle İtalyan Mutfağı Eğitimini verimli bir şekilde tamamladık.

                  Sırada Meksika Mutfağı. Teşekkürler #ekolfoodTeşekkürler #ekolculinary

                          

  EKOL FODD Zirvedeki Lezzetler Dünya Mutfakları Dersi Kapsamında AİBÜ Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı'nda İtalyan

Mutfağından Lezzetleri ile öğrencilerle buluşuyor. Eğitim kapsamında;
-İtalyan Peynirleri
-İtalyan Makarnası
-İtalyan Risottosu
-İtalyan Tatlıları eğitimi,
Ekol Food Pazarlama Müdürü Bahar Gülbeyaz, Ekol Food Demo Şefi Barış SÖNMEZ ve Demo Şefi Ahmet Bilal GÜLER tarafından verilecektir.
Link: http://www.ekolfood.com.tr/
Programı Detayı:
1. Öğretim Öğrencileri İçin; 
Teorik eğitim 11:00-12:00
Uygulamalı eğitim 13:00-15:00
2. Öğretim Öğrencileri İçin:
Teorik Eğitim 16:00-17:00
Uygulamalı Eğitim: 17:30-19:30 saatleri arasında gerçekleşmiştir.

               

 

    

 

      

A.İ.B.Ü. Mengen Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı'nda Dünya Mutfakları Dersi Ekol Food ile başlıyor.

İlk Eğitim İtalyan Mutfağı. Bahar Gülbeyaz, Zekeriya Akmantar ve tabiki Önder Bilen eğitime vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkürler.

 

 


ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ - MENGEN MESLEK YÜKSEKOKULU - AŞÇILIK PROGRAMI © 2017 Sayfa Başı