A.İ.B.Ü Mengen Meslek Yüksek Okulu Genç Aşçılar Topluluğu Kampüste Workshop ve konferans düzenledi.
Mengen Aşçılık Lisesinde eğitim alan Kemal ÖZCAN Mengen Meslek Yüksek Okulu'nda öğrencilerle buluşup Mesleki tecrübelerini aktardı.Okulun uygulama mutfagında şef öğrencilerle beraber Macaron, Cup Cake, Çikolata,tartoletler ve marsmelov pastane mamüllerini yaptılar,mutfakta yapılan uygulamanın ardından Cemal TÜRKAN Konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye öğrencilerin yanında Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dç.Dr. Nihal DOĞAN, Öğretim Görevlileri Fuat BAYRAM, Berker ÇİFTÇİ, Abdullah SÜMMEN, Ali Kemal KEMER ve GATO Başkanı Burak SEVEN katıldı. Söyleşide ise Şef Kemal ÖZCAN meslek hayatını anlattı ve avrupa’da elde ettiği başarılarını öğrencilere aktardı. Aşçı adayı öğrencilerle soru cevaplı yapılan söyleşi ile tamamlandı.