Ülkemizin aşçılar diyarı Mengen’de aşçılık ana okulundan başlıyor.

Mengen ana okulu öğrencileri AİBÜ Mengen Kampüsü mutfağına girdiler.AİBÜ Mengen  Meslek Yüksekokulu ana okulundan ziyarete gelen küçük aşçı adaylarına ev sahipliği yaptı.Mengen ana okulu öğretmenleri Ayfer Özen ve Buse Uç ana okulu öğrencileri ile misafir oldukları Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Bölümünde Meslek tanıtımı etkinlikleri kapsamında mutfakta tatbikat yaptılar.AİBÜ Mengen Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr.Nihal Doğanında hazır bulunduğu etkinlikte Meslek dersi öğretim görevlisi Ali Kemal Kemer Aşçılık Bölümü öğrencileri ile beraber miniklere tatbikatlı aşçılık dersi verdiler.Ana okulu öğrencilerine hamurdan şekiller yaptıran aşçılık öğrencileri yaptıkları gıdaları ikram ettiler.Ardından hamurdan yapılmış oyuncakları da hediye ettiler.