GASTRONOMİDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KONFERANSI VE WORKSHOP DÜZENLENECEK

10 Aralık 2025 Çarşamba

 

GASTRONOMİDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KONFERANSI VE WORKSHOP DÜZENLENECEK

 

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile METRO Türkiye iş birliğinde, gastronomi alanında sürdürülebilirlik odaklı önemli bir etkinlik gerçekleştirilecektir. “Gastronomide Sürdürülebilirlik Konferansı” ve devamında düzenlenecek “Workshop” programı, sektörün önde gelen iki ismini öğrencilerle ve katılımcılarla buluşturacaktır.

Etkinliğe Gastronometro Direktörü Maximilian J.W Thomae ve Gastronometro Yönetici Eğitmen Şef Murat İlke Özipek konuşmacı olarak katılacaktır.

Tarih: 10 Aralık 2025, Çarşamba
11.00 – Konferans: Mengen Yerleşkesi Konferans Salonu
13.00 – Workshop: Aydoğan ÖZTİRYAKİ Eğitim Mutfağı

Gastronomi öğrencileri başta olmak üzere tüm akademik ve idari personel ile ilgilenen tüm katılımcılar etkinliğe davetlidir.