Ders İçerikleri

1. DÖNEM DERSLERİ

Ders TürüDers NoDers AdıTUT+UAKTS
Zorunlu1Bilgi ve İletişim Teknolojisi2134
Zorunlu2Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I2022
Zorunlu3Türk Dili I2022
Zorunlu4Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş2023
Zorunlu5Pastacılık ve Ekmekçiliğe Giriş3146
Zorunlu6Temel Mutfak Teknikleri3146
Zorunlu7Kariyer Planlama2022
Seçmeli1İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği2023
Seçmeli2İletişim2023
Yabancı Dil1Almanca I2022
Yabancı Dil2İngilizce I2022

2. DÖNEM DERSLERİ

Ders TürüDers NoDers AdıTUT+UAKTS
Zorunlu1Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II2022
Zorunlu2Türk Dili II2022
Zorunlu3Gıda Hijyeni ve Güvenliği2022
Zorunlu4Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri3146
Zorunlu5Pastacılık ve Ekmekçilikte Malzeme Bilgisi2022
Zorunlu6Ekmek Yapım Teknikleri3146
Zorunlu7Mutfak Planlama ve Pastane Organizasyonu2023
Zorunlu8Almanca II / İngilizce II2022

3. DÖNEM DERSLERİ

Ders TürüDers NoDers AdıTUT+UAKTS
Zorunlu1İleri Pastacılık Teknikleri I3146
Zorunlu2Mesleki Yabancı Dil I4044
Zorunlu3Türk Mutfak Kültüründe Tatlılar3145
Zorunlu4Artizan Ekmek Yapım Teknikleri3145
Zorunlu5Staj I0004

4. DÖNEM DERSLERİ

Ders TürüDers NoDers AdıTUT+UAKTS
Zorunlu1Çikolata Yapım Teknikleri3145
Zorunlu2İleri Pastacılık Teknikleri II3146
Zorunlu3Yöresel Ekmekçilik ve Unlu Mamuller3145
Zorunlu4Mesleki Yabancı Dil II4044
Zorunlu5Staj II0004