Ders Türü | Ders No | Ders Adı | T | U | T+U | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
Zorunlu | 1 | Bilgi ve İletişim Teknolojisi | 2 | 1 | 3 | 4 |
Zorunlu | 2 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | 2 | 0 | 2 | 2 |
Zorunlu | 3 | Türk Dili I | 2 | 0 | 2 | 2 |
Zorunlu | 4 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | 2 | 0 | 2 | 3 |
Zorunlu | 5 | Pastacılık ve Ekmekçiliğe Giriş | 3 | 1 | 4 | 6 |
Zorunlu | 6 | Temel Mutfak Teknikleri | 3 | 1 | 4 | 6 |
Zorunlu | 7 | Kariyer Planlama | 2 | 0 | 2 | 2 |
Seçmeli | 1 | İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği | 2 | 0 | 2 | 3 |
Seçmeli | 2 | İletişim | 2 | 0 | 2 | 3 |
Yabancı Dil | 1 | Almanca I | 2 | 0 | 2 | 2 |
Yabancı Dil | 2 | İngilizce I | 2 | 0 | 2 | 2 |
Ders Türü | Ders No | Ders Adı | T | U | T+U | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
Zorunlu | 1 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | 2 | 0 | 2 | 2 |
Zorunlu | 2 | Türk Dili II | 2 | 0 | 2 | 2 |
Zorunlu | 3 | Gıda Hijyeni ve Güvenliği | 2 | 0 | 2 | 2 |
Zorunlu | 4 | Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri | 3 | 1 | 4 | 6 |
Zorunlu | 5 | Pastacılık ve Ekmekçilikte Malzeme Bilgisi | 2 | 0 | 2 | 2 |
Zorunlu | 6 | Ekmek Yapım Teknikleri | 3 | 1 | 4 | 6 |
Zorunlu | 7 | Mutfak Planlama ve Pastane Organizasyonu | 2 | 0 | 2 | 3 |
Zorunlu | 8 | Almanca II / İngilizce II | 2 | 0 | 2 | 2 |
Ders Türü | Ders No | Ders Adı | T | U | T+U | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
Zorunlu | 1 | İleri Pastacılık Teknikleri I | 3 | 1 | 4 | 6 |
Zorunlu | 2 | Mesleki Yabancı Dil I | 4 | 0 | 4 | 4 |
Zorunlu | 3 | Türk Mutfak Kültüründe Tatlılar | 3 | 1 | 4 | 5 |
Zorunlu | 4 | Artizan Ekmek Yapım Teknikleri | 3 | 1 | 4 | 5 |
Zorunlu | 5 | Staj I | 0 | 0 | 0 | 4 |
Ders Türü | Ders No | Ders Adı | T | U | T+U | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|
Zorunlu | 1 | Çikolata Yapım Teknikleri | 3 | 1 | 4 | 5 |
Zorunlu | 2 | İleri Pastacılık Teknikleri II | 3 | 1 | 4 | 6 |
Zorunlu | 3 | Yöresel Ekmekçilik ve Unlu Mamuller | 3 | 1 | 4 | 5 |
Zorunlu | 4 | Mesleki Yabancı Dil II | 4 | 0 | 4 | 4 |
Zorunlu | 5 | Staj II | 0 | 0 | 0 | 4 |