Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi | Dil | Teorik | Uygulama | Laboratuvar | Yerel Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ATA1710124 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I | Zorunlu | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
BİT1710124 | Bilgi ve İletişim Teknolojileri | Zorunlu | Türkçe | 2 | 1 | 0 | 3 | 4 |
PEK1710124 | Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş | Zorunlu | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
PEK1710824 | Pastacılık ve Ekmekçiliğe Giriş | Zorunlu | Türkçe | 3 | 1 | 0 | 4 | 6 |
PEK1710624 | Temel Mutfak Teknikleri | Zorunlu | Türkçe | 3 | 1 | 0 | 4 | 6 |
PEK1710124 | Kariyer Planlama | Zorunlu | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
TUR1710124 | Türk Dili I | Zorunlu | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YBD1718924 | Yabancı Dil I | Zorunlu | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
PEK1719924 | Seçmeli Dersler I | Zorunlu | Türkçe | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi | Dil | Teorik | Uygulama | Laboratuvar | Yerel Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ATA1710224 | Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II | Zorunlu | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
PEK1710224 | Gıda Hijyeni ve Güvenliği | Zorunlu | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
PEK1710424 | Pasta ve Tatlı Yapım Teknikleri | Zorunlu | Türkçe | 3 | 1 | 0 | 4 | 6 |
PEK1710824 | Pastacılık ve Ekmekçilikte Malzeme Bilgisi | Zorunlu | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
PEK1710824 | Ekmek Yapım Teknikleri | Zorunlu | Türkçe | 3 | 1 | 0 | 4 | 6 |
PEK1711024 | Mutfak Planlama ve Pastane Organizasyonu | Zorunlu | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 3 |
TUR1710224 | Türk Dili II | Zorunlu | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YBD1719824 | Yabancı Dil II | Zorunlu | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
PEK1719824 | Seçmeli Dersler II | Zorunlu | Türkçe | 5 | 0 | 0 | 5 | 5 |
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi | Dil | Teorik | Uygulama | Laboratuvar | Yerel Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
PEK1720124 | İleri Pastacılık Teknikleri I | Zorunlu | Türkçe | 3 | 1 | 0 | 4 | 6 |
PEK1720324 | Mesleki Yabancı Dil I | Zorunlu | Türkçe | 4 | 0 | 0 | 4 | 4 |
PEK1720524 | Türk Mutfak Kültüründe Tatlılar | Zorunlu | Türkçe | 3 | 1 | 0 | 4 | 5 |
PEK1720724 | Artizan Ekmek Yapım Teknikleri | Zorunlu | Türkçe | 3 | 1 | 0 | 4 | 5 |
PEK1720924 | Staj I | Zorunlu | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 |
PEK1729924 | Seçmeli Dersler III | Zorunlu | Türkçe | 5 | 0 | 0 | 5 | 5 |
Ders Kodu | Ders Adı | Ders Tipi | Dil | Teorik | Uygulama | Laboratuvar | Yerel Kredi | AKTS |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
PEK1721024 | Çikolata Yapım Teknikleri | Zorunlu | Türkçe | 3 | 1 | 0 | 4 | 5 |
PEK1721124 | İleri Pastacılık Teknikleri II | Zorunlu | Türkçe | 3 | 1 | 0 | 4 | 6 |
PEK1721324 | Yöresel Ekmekçilik ve Unlu Mamuller | Zorunlu | Türkçe | 3 | 1 | 0 | 4 | 5 |
PEK1721524 | Mesleki Yabancı Dil II | Zorunlu | Türkçe | 4 | 0 | 0 | 4 | 4 |
PEK1721724 | Staj II | Zorunlu | Türkçe | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 |
PEK1729924 | Seçmeli Dersler IV | Zorunlu | Türkçe | 5 | 0 | 0 | 5 | 5 |